CBS GAVÀ

Els clínics “Legends for Youth” de la Major League Baseball arriba a Espanya

Els clínics “Legends for Youth” de la Major League Baseball arriba a Espanya

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha estat l’organitzadora de diferents clínics amb joves promeses del beisbol estatal, juntament amb els exjugadors de la Major League Baseball, Jeremy Guthrie, Charles Gipson, Marvin Benard, Armando Rios i Pedro Feliz.

Tots ells formen part de l’associació d’exjugadorsMLBPAA que fomenta la promoció de l’esport arreu del món i que organitza anualment més de 40 programes com aquest. En aquesta ocasió han participat en jornadesa cincciutats:Barcelona, Sant Boi, Pamplona, Gijón, Vigo i Madrid.

En totes elles han comptat amb la coorganització de les federacions territorials que des de l’inici sempre han mostrat un gran interès a formar part del projecte. Finalment han estat més de 600 nens i nenes de les diferents federacions territorials els qui han format part d’aquests clínics.

Guthrie, que és el líder delprojecte,hacomentat que “aquest viatge té l’objectiu de crear consciència sobre el beisbol i el softbol a Espanya, per animar els joves a continuar jugant i practicant l’esport”. Ha afegit:“La meva esperança és que l’esport creixi a Espanya, com ha estat el cas en altres països”.

Aquesta és la primera vegada que l’organització americana aterra a terres europees i es vol obrir a continuar mantenint la relació amb laFederació Catalana per, de cara a 2025, arribar a més països

 



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?